Tiada Alahan Semasa Mengandung

yanmie 50

Salam, alhamdulillah kali ni saya langsung¬†Tiada Alahan Semasa Mengandung, pening muntah mabuk loya semua tu takde, alhamdulillah sihat aktif macam biasa, pernah sekali duk manjat sana sini pasang langsir, kemas punggah sana sini perabot, dah siap buat kerja baru teringat berbadan dua, alahai nasib baiklah tak jadi apa. yelah bila […]

Mengandung Anak Ke 4

yanmie 43

Bismillahirrahmanirrahim…gila lama tak update blog, 29 hari tak update okeh! hihihi tudiaaa betul-betul mood kelaut sungguhlah. Ok saya ada berita gembira, Alhamdulillah saya disahkan¬†Mengandung Anak Ke 4, syukur rezeki ALLAH beri, suka sangat. InsyaALLAH due 18.01.2015 Sejujurnya kami suami isteri tidak merancang, kami memang dah bersedia mental dan fizikal untuk […]

Subscribe US Now