Tiket wayang premier screening Altitude dari Nuffnang

Salam semua, hari nie Yan ada dating dengan en.hubby kat TGV 1 Utama, dapat tiket free dari Nuffnang, terima kasih nuffnang, lama tak masuk panggung dengan en.hubby nie, last sebelum lahirkan aiman…hahaa bapak lama kan, so hari nie kebetulan hantar adik ke Shah Alam, anak-anak nak ikut sekali lepak kat Shah Alam, so boleh lah dating dengan nyamannya bersama en.hubby, lama tak dapat peluang berdua-duaan macam nie…yyeeehhhaa..kah3

Kali nie tengok movie altitude, tak tahu ler best ke tak, yang bestnya ianya adalah tayangan premier sebelum ditayangkan secara rasminya besok di seluruh pawagan tanah air, yeeehhaaa kira Yan tengok dulu baru korang dapat tengok keesokkan harinya di panggung wayang…ehehe sekali lagi tengkiu Nuffnang!! love u!!

Balik nanti Yan review pasal Movie Altitude nie, tak tengok lagi camne nak review kan…ehehe

Nota Yanmie : Alahaiii malu-malu kuceng pun ada nie, kalau jumpa tegur-tegurlah ye 🙂