Hujung Minggu Yang Meriah

Assalammualaikum, hujung minggu yang sangat best, semalam pergi jumpa supplier di Puchong, ambil stock untuk Butik Baby Ibu, lepas tu pergi Pejabat Pos Jusco, singgah lunch sekali, last ke NSK beli barang dapur.

image

Aksi makan Baby Irfan hihihi, dah pandai beraksi depan kamera kekekke, maklumlah Model Cilik Butik Baby Ibu kan hihi. Pandai dia asal halakan handphone ke dia mesti dia nak buat muka comel ekekekeke…macam comel jeee~

Continue reading “Hujung Minggu Yang Meriah”

Fuh akhirnya anak-anakku buat jugak

Salam semua, selamat berhujung minggu, hari nie belum ada plan nak kemana-mana, bosan pulak asyik gi shopping je…hehehe so duduk umah je bersama 3 hero nie.

image

Ha ye tajuk entry nie memang bikin Yan panas hati jugak, tapi nak buat macam manakan, benda dah jadi, tengok gambar bawah…nasib baik Projek 2 beradik pukul 3 pagi dah takde kalau ada harus Yan melalak lagi..kah3 😛

Continue reading “Fuh akhirnya anak-anakku buat jugak”

Menjawab TAG dari Bro Kulanz

Salam semua, pagi nie tetiba teringat ada hutang TAG dari Bro Kulanz*psstt!! sebenarnya buat-buat lupa* ehek…oklah sori yea Bro Kulanz aku baru ada feeling mau jawab ko pnya TAG, jom layan…

1. Siapakah diri anda di rumah?
– ehek…seorang Ibu dan Isteri penyayang kepada suami dan anak-anak *Sila jeles*

2. Siapakah diri anda disamping rakan?
– Seorang yang sangat baik hati dan peramah..ekeke…see perasan sudah!

3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

Tak yah banyak, dapat yang satu nie pun dh cukup, Nak baby girl…huhu~~ payah betul nak dapat, hahaha puas dah bekerja keras..opss!!

4. Siapakah nama pasangan anda?

Mohamad Suhelmi atau nama glemer Mie

5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda.

Ya Rabbi 5 aje ke?? ada banyak nie…hehee, ok paling best bila hubby suka bagi kejutan contohnya jalan-jalan kat Mall tetiba ajak masuk kedai handphone, kedai komputer, kedai emas, kedai baju-baju dan cakap kat Yan ” Pilihlah nak yang mana…hehehe* korang sila jeles ok!, my hubby tak kedekut orangnya. Yang best duduk rumah jaga anak-anak pun boleh dapat gaji, dah tu gaji sama macam Yan keje kat opis dulu..hahaha. Dah-dah, kang ada yang jeles pulak baca pasal en.hubby Yan nie…kikikiki *terlebey sudah*.

Continue reading “Menjawab TAG dari Bro Kulanz”