Kalaulah ada anak dara kan best

Salam, Kalaulah ada anak dara kan best, gambar bawah ni gambar bersama anak dara PuanBee.com, cantik-cantik ketiganya, anak beliau semuanya gegirl, macam saya dua-dua boy, PuanBee kata kena curi sudu kat rumah orang yang ada anak lelaki baru dapat anak lelaki, maknanya lepas ni kalau sudu kat rumah saya banyak hilang, tu PuanBee punya keje, curi sudu kat rumah saya HAHAHAHAHA.

Gambar bawah cahaya lampu hhuhuhu

bersama anak-anak puanbee.com

Anak-anak dara PuanBee.com, semalam Dating Dengan Puanbee.com Di KLCC

jangan ambil serius pasal kes curi sudu tu ye, tu orang tua-tua yang cakap, tapi semua tu rezeki Allah, kita terima dengan besar hati.

– Ok saya pun nak curi sudu kat rumah PuanBee, kot-kot boleh dapat baby gegirl pulak HAHAHHAHA

Saya bukan Bro ataupun Pakcik Yanmie

Salam semua selamat petang, apa rancangan korang petang nie? Petang nie nanti Yan dan 3 orang hero nie nak keluar jalan-jalan cari makan, shopping lagi kot sebabnya baru  Terima Duit Hasil Berblogging semalam 🙂 Siapa yang ada kat Area Jusco Bukit Tinggi Klang bolehlah jumpa Yan, kita gi makan-makan nak tak? Yan belanja…ehehee, lepastu malam kang nak gi tengok Race kereta kat Sepang 🙂

Oklah menyetuh pasal tajuk Entry Yan petang ini “Saya bukan Bro ataupun Pakcik Yanmie“, sebenarnya dah lama rasanya nak buat entry nie tapi asyik lupa aje, sebab ingatkan semua orang dah tahu siapa dia ‘Yanmie’, sama ada seorang lelaki, perempuan, mak dara, anak dara, makcik, pakcik, nenek ehehehe 🙂

Ini disebabkan komen kat entry Trafik Yanmieonline akhirnya mencecah 5K seminggu dan jugak dari twitter Yan. Meh tengok yea 🙂

Ini adalah komen dari Meow, kelakar je tetiba Yan jadi Bro…ehehe

Continue reading “Saya bukan Bro ataupun Pakcik Yanmie”