Kalaulah ada anak dara kan best

Salam, Kalaulah ada anak dara kan best, gambar bawah ni gambar bersama anak dara PuanBee.com, cantik-cantik ketiganya, anak beliau semuanya gegirl, macam saya dua-dua boy, PuanBee kata kena curi sudu kat rumah orang yang ada anak lelaki baru dapat anak lelaki, maknanya lepas ni kalau sudu kat rumah saya banyak hilang, tu PuanBee punya keje, curi sudu kat rumah saya HAHAHAHAHA.

Gambar bawah cahaya lampu hhuhuhu

bersama anak-anak puanbee.com

Anak-anak dara PuanBee.com, semalam Dating Dengan Puanbee.com Di KLCC

jangan ambil serius pasal kes curi sudu tu ye, tu orang tua-tua yang cakap, tapi semua tu rezeki Allah, kita terima dengan besar hati.

– Ok saya pun nak curi sudu kat rumah PuanBee, kot-kot boleh dapat baby gegirl pulak HAHAHHAHA