Tengok Boleh, Kacau jangan!

Salam, sejak Baby Irfan ni dah besar sikit, kemain banyak akal dia tau, kadang tu dah pandai merajuk, demand lebih hahahhaa, bagi adik kang baru tau! heheee.

20131001-123904.jpg

Sekarang ni dia dah pandai berdiri sambil lepas tangan, sikit hari lagi dah boleh berjalan ni, insyaALLAH. Dan bila dah besar sikit macam ni, perhatian kena 200% lebih. tak boleh biar duk sensorang, tak boleh tinggalkan dia bermain sendiri. kejap lagi melepak kat anak tangga sob…sob…

Continue reading “Tengok Boleh, Kacau jangan!”

Gangguan Ketika Solat

Salam, korang pernah tak mengalami situasi kena ganggu dengan anak time solat, budak-budak nie masa kecik memang selalu betul kacau, kalau nak solat memang kena suruh diorang pergi main jauh-jauh, huhuhu. kalau tak jadi macam kat bawah nie.

solat kena kacau

Patut kiblat serong ke kanan sedikit -..-“

Kesian Aiman kena kacau dengan adiknya, nasib baik jugaklah Aiman buat tak tahu, teruskan juga ler solat. Nak tarik haziq takut Haziq melalak nak kacau abang, dan nasib juga Aiman teruskan je solat even kena pegang montot dengan adiknya.

Continue reading “Gangguan Ketika Solat”