Jangan Memilih Aku – Anang feat Syahrini

Salam semua, baru kejap tadi TM call infom pasal kes aduan Yan sblm nie, macam tau2 je Yan ada entry..wakaka sabar jelah aku! diorang akan ambik tindakan dengan secepat mungkin. Oklah lupakan pasal hal yang menyakitkan hati tu, nie tadi layan lagu duet anang dan syahrini kat Nona tadi, best jugak lagu tersebut, dapat lah release tensen sikit..ekeke

(google image)

Jom layan yea…siap ada lirik link untuk mp3 download dan video clip untuk korang, Yan sharekan di sini…layanzzz

Continue reading “Jangan Memilih Aku – Anang feat Syahrini”

Separuh Jiwaku Pergi

Bestkan lagu baru anang nie? Separuh Jiwaku Pergi. memula dengar tak bestpun, biasa2 je. Tapi lama-lama dengar jadi syioklah pulak. mendalam betul maksudnya. Hari tu masa otw gi Perak dengar temubual anang ngan hotfm, anang kata lagu tu memang berdasarkan pengalaman dia dengan perkahwinan dia yang terdahulu…huhuhu…

Fakta : KD dan Anang telah disahkan bercerai talak satu oleh Pengadilan Agama Jakarta Selatan pada 22 Oktober lalu. Sebelum ini, Anang telah melafazkan cerai terhadap KD pada 19 Ogos lalu tetapi demi menghormati kedatangan Ramadan mereka hanya mengambil tindakan menfailkan penceraian pada 28 September lepas.

Fakta / Auta? : KD di gosipkan kononnye dia menjalinkan hubungan cinta dan skandal dengan seorang tokoh serta usahawan ternama dari Timor Leste, Rahul Lemos .

Pssttt!! menang terkejut mulanya bila dapat tahu anang dan kris dayanti bercerai..nak buat macam manakan…dah takde jodoh. Apa pun moga sukses untuk keduanya.