Blog Yanmie di terjah oleh Andy Bailey

Salam semua, pagi nie lambat sikit online sebab semalam OT depan lappy macam biasa…hehehe.

Ok lepas dah cek 2 benda tu macam biasa buka dashbord blog, moderate komen dari kawan-kawan. Ntah macam mana terpandang dulu nie kat gambar profile komen tu….meh tengok bawah yea…hehehe *senyum sampai ke telinga Yan pagi nie*

Andy Bailey

Blog Yan di terjah oleh Andy Bailey. Siapa tak kenal Andy Bailey tuan tanah Commentluv. Komen tersebut pasal entry Yan yang INI dan yang paling best Andy Bailey siap kreditkan 5 point ke akaun commentluv Yan.

Andy bailey

See….vanggarrr kejap…hehehhee, kebetulan CikMin login ke commentluv dan jumpa gambar diatas. kredit to CikMin…muaahss…tengkiu kak

Continue reading “Blog Yanmie di terjah oleh Andy Bailey”

Commentluv banned url

Entry nie khas untuk mereka yang menggunakan Plugin Commentluv, Satu hari nie Yan perasan bila Yan reply komen kat blog nie atau pun komen blog kawan-kawan, feed blog tak keluar kat Commentluv. Memang pelik sungguh, error yang keluar dia kata url banned..aduhai cuak ok! tak sempat pulak Yan nak printscreen error tu.

So tadi Yan cuba tanya en.google pasal masalah nie, dengan menggunakan keywords “why commentluv banned url” secara tidak langsung Yan masuk ke web commentluv, kebetulan Yan memang ada akaun dalam commentluv, so Yan terus sahaja login untuk memudahkan lagi proses mencari permasalahan yang Yan hadapi sekarang.

Commentluv banned url

Memandangkan error yang Yan cari tu memang ada kat almari en.googel, so Yan terus je terjah ke web Commentluv. Alhamdulillah Yan jumpa jugak jalan penyelesaiannya.

Continue reading “Commentluv banned url”