Bagaimana mendapatkan tempat pertama di google

Salam semua, wah tajuk entry! hahaha…sebenarnya ingin berkongsi sahaja dengan kawan-kawan semua. Mesti korang terfikir macam mana nak mendapat tempat di hati google kan? lagi seronok bila mendapat tempat pertama di google search.

Gambar pinjam kat en.google, dia kata ok boleh je..hehehe

Yan bukanlah pakar didalam bidang ini, tapi tahulah jugak serba sedikit tentang SEO nie, itupun hasil berbelog selama hampir 4 tahun. Jadi tak salah kiranya Yan sharekan disini…sharing is caring kan…kan…

Continue reading “Bagaimana mendapatkan tempat pertama di google”