Nak Makan Tapi Sayang

Salam, wuwwuwuwuu talian internet rumah ni memang problem lah, streamyx ni kalau seminggu 1-2 hari tak buat hal tak boleh, lately kerap sangat macam ni, adoiii nak komplen pun dah malas, bosan asik call TM je, biar jelah ok sendiri sob..sob…ok lupakan pasal tu, nak cerita pasal benda sedap kat bawah ni.

apam ladybird

Aiman bawa macam-macam makanan tadi dari tadikanya, ada buat makan-makan kot, salah satunya apam comel kat atas tu, sanggup dia tak makan kat tadika sebab nak bawa balik tunjuk kat ibu dan adiknye heheee

Continue reading “Nak Makan Tapi Sayang”