Rxlite dan Coklat Bar Attain (Crave Blocker)

Salam semua, minggu nie badan tak berapa sihat sikit, kemalasan melanda jiwa, betul-betul malas tahap cipan, kerajinan tu memang ke laut arr, lepas tu pulak memang kuat tidur sekarang nie..hahaha adooiiii MALAS! tapi syukur alhamdulillah dah ok sikitlah, maybe perubahan hormon kot *sedapkan hati je* sejak duduk kampung hari tu sampailah sekarang berat badan banyak naik, fuh!! bencik giler…now nak cover balik..huhu, apa lagi layankan benda kat bawah nie jelah…hehehe ­čśŤ

Dua produk atas tu yang tengah ambik sekarang, ekceli rxlite tu sebelum puasa lagi beli 2 kotak tp minum sekotak aje, then ada lagi sekotak nie perabis ajelah, rasanya memang sedap, perasa coco, insyallah kalau abis nak beli lagi…ngggee~~ dan kotak yang lagi satu tu ialah coklat bar Attain produk dari Canada, yang nie my en.hubby yang belikan, thanks yea dear. Coklat bar nie tujuannya menyekat selera makan kita secara ┬áneutral dan secara tidak langsung boleh menurunkan berat badan.

Continue reading “Rxlite dan Coklat Bar Attain (Crave Blocker)”