Blog Interesting dan Blog Mesra Mata 2010

Salam semua, musim award tiba lagi, sana sini orang kasik award, tapi maaf yea Yan dah lupa siapa lagi yang kasik award dekat Yan, maaf beribu kali bukannya tak sudi amik cuma serius…terlupa siapa yang ada bagi, harap jangan berkecil hati, insyallah lain kali kalau korang kasik Yan terus amik dan gantung kat rumah, taknak lagi dah tangguh-tangguh dan konon-kononnya himpun sekaligus dan akhirnya terlupa siapa yang kasik award..hem..sori yea 🙂 len kali tak buat dah~~Peace~~

Oklah nie antara 2 award yang baru jugaklah Yan dapat, dari Nuriz dan Daus. Terima Kasih banyak-banyak yea 🙂 KakYan hargai sangat-sangat 🙂

Wow tak sangka blog Yan nie interesting jugak yea 🙂 Thanks Nuriz 🙂

Continue reading “Blog Interesting dan Blog Mesra Mata 2010”

Himpunan Kad Raya dari Teman Blogger


Terima kasih buat teman2 semua
atas tanda ingatan di aidilfitri ini
disini yan himpunkan semua kad raya yang Yan terima
mohon ampun maaf dipinta andainya kiranya yan ada terkasar bahasa
dan tersalah apa2 aje kat korang
harap dimaafkan yea…
jom layanzz kad2 raya nie…cantik2 woooo

Terima kasih sekali lagi buat rakan2 di atas
kerana atas kesudian korang memberikan kad raya
Yan hargai sgt2…moga raya thn nie membawa seribu keberkatan kpd kita…amin..

Tag Award dari Kak Chik



Terima kasih pada Kak Chik yang sudi bg award nie pada Yan
sebelum tu ada TAG yg perlu dijawab sebelum menerima award nie
jom layan TAG yg beraward nie..

Peraturan nak jawab tag ni ialah:

1. Copy badge “2009 Cute’s 3logger Award” untuk diletakkan di blog anda.

Dah tempek kt atas tu

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Dah bgtau kat atas tu, Kak Chik seorang yg suka sangat membaca

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

Sedang berdiet, ada 6kg lg nk kena nyahkan dr bdn..huhuhu

Suka lepak kat kelab diet

sejak berdiet sgt2 minat tempe dan tauhu..hehehe

Sejak dh beli timbang digital, keja asik nk timbang aje..hehe

Suka buat reka grafik tak kisah ler grafik apa pun

Suka bawa anak gi Playground

Suka sgt mkn McD sampai terlupa nk Boikot..ehehe

Sangat suka bila hubby berikan perhatian dan berikan hadiah

semestinya suka shopping..hehehe

Rajin memasak, ini mmg x dpt di nafikan..ewah!!!

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

Kak Raihan

Sis Lin

Kak Ina KL

Zahirah

Kak Su

Ejdeejasmi

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:
“anda telah di tag – sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda”

Ok..jap lg yan bg tau diorg…

Oklah itu aje TAGnya..senangkan..
so pada mereka2 diatas nie dialu2kan untuk menerima award tersebut
Tanda
PERSAHABATAN diantara kita

Award Friendship



Yeay Yan dpt award dari Kak Chik sayang
seorang kakak yang begitu baik dan mesra
Yan rasa cam dah kenal lama je
apa pun Yan doakan persahabatan kita tidak akan terhenti walaupun dialam maya

Thanks sgt2 dh kasik award nie, yan hargai sgt2
seronok dpt award yg friendship gini
rasa diri amat disenang dan disayangi..ewah!!

Yan jugak nak share award nie
pada semua kawan2 yan yang ada kat bloglist
dan kepada semua pengunjung blog Yan
sama ada yang meninggalkan jejak atau pun yang ngintai2..ehehe
amik ok…nanti tepek cecantik kat blog korang
sebangai tanda persahabatan dari Yan..

lagik award dari Cik Min


Yan terima award lg dr Kak Min a.k.a CikMin
Thanks yea dh kasik award nie..
Yan hargai sgt2



You have been pinked.
You are one of my top ten all-time special lady friends with a kind, warm and loving heart. Once you have been hit, you have to hit 10 more special ladies with kind, warm and loving hearts. If you get hit again you know you’re really special and kind.

SEND THIS TO OTHER SPECIAL LADIES, TO BRIGHTEN THEIR DAY! REMIND LADIES TO BE INFORMED, AWARE AND BE CHECKED FOR THEIR HEALTH’S SAKE. TELL THEM THAT NO ONE WANTS TO LOSE THEM – AFTER ALL, THEY ARE SPECIAL LADIES WITH KIND, WARM LOVING HEARTS….

All you are asked to do is keep this circulating (even if to one person)

Ok rasanya nk kasik PINKED nie kat semua kawan2 blog Yan (wanita), silalah amik k..bawa balik then tempek kt blog yea..salam sayang..mmuuaahh..

Tag Wishlist dan Award dari CikMin


Yan di Tag oleh Kak Min

The rules are:
1. Make a list of what you want on your birthday
2. The list should be 10 numbers
3. Give it to 10 frens of yours

Hem…Best gak nie TAG nie, Psstt!!..korang nak tau hubby yan mmg baca pun Blog Yan nie. So manalah tau kan kot2 besday Yan nnti blh dpt menda2 yang Yan hajatkan nie kan….ekekeke…
Ok meh tgk apa yang Yan hajatkan…

SmileyCentral.com
1. Nak Baby Girl SmileyCentral.com kena kerja keras lg…wakakaka..*sure hubby SmileyCentral.com senyum pnjg baca nie*
2. Nak Melancong ke Paris…Wah!! Garu SmileyCentral.com kepala hubby ku..ehehe
3. Nak Laptop SmileyCentral.com baru…yg nie maybe bleh dapat kot..
4. Nak Handset SmileyCentral.com Baru…yg nie pun maybe blh dpt gak..ehehe
5. Nak intan berlian SmileyCentral.com..ehehe…wah!..klu pakai pun sure org caya kan…
6. Nak naik motor SmileyCentral.com ngan abg…blh tak?? Dh 4 thn x membonceng…ehehe
7. Kita ke genting yea…SmileyCentral.com *tmpt paling yan suka* sure hubby nak..ehehe
8. Nak pasang Aircond dlm bilik biar sejuk2 gitu SmileyCentral.com..haahahha…
9. Nak menambah SmileyCentral.com perabot / hiasan dlm rumah
10.dan yg paling penting sama2 mendoakan kebahagiaan rumah tangga, insyallah…

Ekceli tak kisahpun klu tak dpt semua menda2 kat atas tu, kebahagiaan rumah tangga adalah yang penting buat Yan. Tapi nak tahu tak..Yan nie jenis tak reti nk meminta2..huhuhu
Nasib hubby mmg cukup memahami keperluan dan kehendak Yan
Nak tahu..lagik satu yang Yan suka pasal hubby
Coz hubby selalu berikan surprise, antara benda2 surprisenya tanpa yan meminta2
Seperti laptop, handset, barang kemas, perabot..dan bnyk lg ler
Jenis hubby..bawa Yan jenjalan pastu masuk kedai suh pilih mana yg suka…ehehe
Oklah Tag pun dh jawab. So masanya nk ngeTAG org lain plak…

Tag nie kena panjangkan pada 10 orang..hem sapa yea..
Rasanya x nak Tag sesiapa kot…

****************************************************************


Yan jugak ada terima Award dari Kak Min
Thanks yea..Yan hargai sgt2..

Sebagai penghargaan terimalah kad dari yan
semoga ikatan ukhwah persahabatan ini berpanjangan
insyallah muda2han…Amin…