Awek KL Motor Show 2010

Salam semua, amboiii banyaknye keywords sedap yang masuk nie, duk sibuk-sibuk cari awek KL Motor Show 2010, cari kat internet nie tak best, baik pergi terus ke Kuala Lumpur International Motor Show 2010 di PWTC tu puas hati sikit, siap boleh bergambar lagi dengan diorang, tak mahal pun tiket cuma Rm20 je untuk dewasa 😛

awek kl motor shows 2010

Nie kalau awek-awek yang hot nie mesti Eyriqazz yang cari nie, betul tak besan?? hahaha *gurau*, ok cepat ngaku siapa yang cari awek kl nie?? apasal tak cari Pakwe KL motor show?? nak cari yang seksi-seksi je, adoiii korang nie saje tau!

Continue reading “Awek KL Motor Show 2010”