Nasi Kukus Ayam Berempah Special Uptown Shah Alam

Salam semua, semalam pergi Uptown Shah Alam cari barang, dah plan nak makan kat luar, kalau ikut mood sebelum keluar rumah terasa nak makan satay, tapi bila sampai kat kedai makan lain pulak yang dipesan, HAHAHA inilah yang dinamakan Bila nafsu menguasai diri.

nasi kukus special ayam berempah

Inilah dia¬†Nasi Kukus Ayam Berempah Special, tak taulah rasanya special ke tak, tapi en.hubby kata boleh tahan, budak meja sebelah tu bedal sampai 2 pinggan, HAHAAHA sedap sangatlah kot, Yan pulak semalam takde pun sikit rasa nak try menu tu, heee….

Continue reading “Nasi Kukus Ayam Berempah Special Uptown Shah Alam”