Skandal Yanmieonline dan Suarapeople – 2 domain untuk top commentator December

Salam semua, terkejut dengan keywords yang masuk mencari skandal yanmieonline dan suarapeople, weh korang janganlah buat gosip, tak baik tau! dosa…ehehe, macam manalah boleh sampai terfikir skandal blog plak nie..kuikuikui blog pun pandai berskandal, cayalah…hahhaaa

skandal yanmieonline dan suarapeople

Untuk makluman, Suarapeople atau Ayie adalah pembaca setia blog ini sebelum dia jatuh hati kat blog ini dia cumalah silent readers aje, then bila sampai satu tahap dia tak tahan, kena shout jugak!!, dan dapat pulak layanan istimewa dari tuan blog nie, layan istimewa takdelah istimewa sangat, cuma kerap berbalas-balas komen macam orang lain, cuma dia nie special sikit, bab-bab komen memang no 1, buktinya ayie merupakan top komentar bulan November, tak caya klik SINI, giler ko komen sebulan sampai ribu tu, patah jari akak nk balas, minta halal tau!

Continue reading “Skandal Yanmieonline dan Suarapeople – 2 domain untuk top commentator December”