10 Bulan Je Aku Dan Slim!

10 Bulan Je Aku Dan Slim!, yep serius tak tipu, ini betul-betul, tak percaya tengok je gambar sebelum dan selepas. ehemmm bunyi macam serius je hahahaa, ini bukan saya ye, tapi Baby Irfan, godek-godek gambar lamanya, Ya Rabbi serius terkejut, banyaknya lelemak anak ku hilang, nampak susut banyak dah dia, mungkin sebab aktif sangat kot, manjat sana sini, buat itu ini, budak nak membesar kan. nak kata tak cukup makan, haishhh serba serbi semangat mak nye masakkan, hahaaha.

myirfan

Ini gambarnya masa umur dalam 3-5 bulan macam tulah, belum pun mula makan lagi, tapi tengok kemain kembung pipinya hihihi.

Continue reading “10 Bulan Je Aku Dan Slim!”