Baby Irfan Di Event Blogger

Salam, kan saya dah cakap yang saya kini kalau nak kemana-mana tak boleh dah pergi sensorang, kena bawa “Magnet” sekali hihihi, sabtu baru ni bawa Baby Irfan Di Event Blogger, rasanya tak pernah orang buat kot bawa baby 3 bulan pergi event hehee

irfan

Mujurlah sebelum tu dah maklumkan nak bawa “magnet” ni sama sebab dia tak boleh nak tinggal, direct feeding so kena bawa kemana-mana. Dah nak 2 bulan kot usahakan Ajar Anak Menyusu Menggunakan Botol Susu tapi tak berjaya, apa boleh buat huhuhu mujurlah saya housewife hiks!

Continue reading “Baby Irfan Di Event Blogger”