Baby Safety Gate Untuk Baby Irfan

Assalammualaikum, sejak baby Irfan dah pandai memanjat, berjalan, berlari dan macam-macam lagi, kini tibalah masanya untuk ber-Baby Safety Gate, pagar di tangga dan juga dapur, bukan apa bahaya takut dia manjat tangga nanti ataupun pergi dapur, banyak benda bahaya didapur tu, dah ler dia jenis berani sikit -..-“

baby safety gate

Pernah sekali time pagi tu saya tak sangka pulak dia dah pandai memanjat, alih-alih sedar dia dah takde di bawah ni, dah memanjat anak tangga yang ke 10, cuba bayangkan?? time tu dia baru berumur 7 bulan, mau tak gugur jantung nengok dia kat atas, nasib baiklah tak jadi apa, alhamdulillah.

Continue reading “Baby Safety Gate Untuk Baby Irfan”