Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize

Assalammualaikum, tercari-cari skirt muslimah?, boleh cuba Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize, cantik-cantik skirtnya, saya pun ada 2 skirt dari Bachplussize ni. Kain dan kualiti menepati citarasa saya, memang best lah!.

yanmie

Sebelum ni nak cari Skirt labuh macam ni sangatlah susah, yelah ada pun pakai tak selesa, yang ni kainnya lembut, sejuk je pakai, kainnya pun ringan, tak berat macam skirt-skirt saya sebelum ini, yang paling best sebab getah pinggangnya sangat selesa, faham jelah bila badan comel ni, perut buncit kalau pakai getah dipinggang jadi berlipat getah skirt tu hahahaa opsss!!!.

Continue reading “Shopping Online Skirt Muslimah di Bachplussize”