Rumit Tapi Sedap Itulah Nasi Kerabu

Salam semua, nafsu membuak-buak nak makan Nasi kerabu, dah lama teringin sebenarnya tapi nak cari tu susahlah sangat, puas cari kat area Klang nie tapi tak jumpa, last makan rasanya time puasa tahun lepas, disebabkan teringin sangat nak makan sampailah terdetik dihati nak buat jugak Nasi Kerabu nie, apa nak jadi-jadilah…HAHAHAHA

nasi kerabu

Berkat kesabaran dan ketekunan duduk dapur hampir 2 jam sehingga naik sakit jugak kaki nie berdiri lama dek menyiapkan bahan-bahan untuk nasi kerabu ini, ibarat tajuk entry ini, Rumit tapi Sedap Itulah Nasi Kerabu. Apapun syukur alhamdulillah hasilnya memang marbeles!! pertama kali buat terus menjadi..yeeehhhaaa, layan gambar jom!

Continue reading “Rumit Tapi Sedap Itulah Nasi Kerabu”