Memori Raya 2018

yanmie 21

Assalam, masih sempat nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin kan? raya kan sebulan hahaha. Alhamdulillah diberikan peluang untuk berpuasa dan berhari raya. Syukur Ya ALLAH. Raya 2018 ni turn raya di kampung encik suami di Pahang dan di Kedah. View this post on Instagram Selamat Hari Raya […]

Temukan Mereka

yanmie 10

Assalammualaikum, lari sekejap balik kampung untuk ambik anak-anak. 2 minggu juga diorang habiskan cuti sekolah ni di kampung. Kelmarin diorang dah merayu-rayu minta Ibu Ayah ambik diorang sebab dah cukup 2 minggu kata diorang hahaha. Sebenarnya alasan je tu sebab dah takde geng, sepupu yang balik sama pun dah balik […]

Naik Bas Ekspress Balik Kampung Suami

yanmie 13

Salam, hiks dah lama tau tak naik bas Ekspress ni, semalam akhirnya Naik Bas Ekspress Jugak hihihi, kami naik di Bas Stand Shah Alam, tu jelah yang paling dekat, Bas Stand Klang jauh dari rumah. Sepanjang perjalanan pening pulak kepala duduk lama-lama dalam bas ni, kejap slow, kejap laju, bila dah […]

Kuih Seri Muka – Sedap!

yanmie 41

Baru nie balik kampung en.hubby kat Jengka, Pahang, Mak mertua buatkan untuk kami kuih seri muka, memang sedap, makan pun makin berseri je muka hehehe *tipu je* Alamak Seri Muka ke Seri Kaya yea?, ke sama je? Okeh resepi dah minta kat mak, hari tu ada juga tolong-tolong mak sediakan […]

Balik kampung ambil lesen memandu kereta

yanmie 5

Salam semua, ketika korang baca entry ini, Yan berserta 3 orang hero pujaan hati dalam perjalanan balik ke kampung di Jengka Pahang (kampung En.hubby). Kami keluar rumah lepas solat maghrib tadi. Kali nie Yan duduk  kat kampung lama sikit, maybe 1-2 bulan. Google Images Tujuan Yan balik kampung dan duduk […]

Subscribe US Now