Selamat Datang Orang Baru

Salam, Alhamdulillah selamat melahirkan putera kami yang ke 4 secara pembedahan pada 14.1.15 iaitu pada pukul 4.18am dengan berat 3kg. Syukur ke hadrat ilahi atas rezeki yang tak ternilai ini.

image

Nanti saya sambung entry ni kemudian, nak share pengalaman bersalinkan baby ke 4 ni, cuma sekarang ni tengah enjoy dengan moment bersama si kecik ini disamping suami dan anak-anak yang lain, jadi nanti saya sambung ye….

– Best betul cium baby, sekarang ni syiok ada baby besar dan baby kecik ^_^

Tolong jangan perlakukan bayi seperti ini

Salam semua, mengucap Yan pagi nie baca Akhbar online harian metro dimana seorang bayi kecil menjadi sasaran lepas geram oleh ibunya, Yan pun tak pasti dimana kejadian ini sebabnya Akhbar online harian metro tidak menyatakan dimana kejadian tersebut berlaku.

SEORANG wanita yang dituduh mencuri telefon bimbit mengamuk dengan mencampakkan bayinya sebelum memijak kanak-kanak itu. *aiyak..kejap bayi kejap kanak-kanak..huhuhu*

Continue reading “Tolong jangan perlakukan bayi seperti ini”

Taman rekreasi Terengganu Waterfront pangkalan maksiat

Salam semua, fuh dah tengahari baru dapat update blog. Untuk makluman sejak pukul 6.00am tadi blog ini tak dapat di akses, maybe pihak hosting sedang melakukan kerja-kerja upgrade server, but now syukur alhamdulillah dah boleh buka seperti sediakala, Entry pun takde yang hilang..ehehhee, dan tak risau sangat jugak sebabnya tiap-tiap publish entry Yan akan backup dahulu blog barulah aman nak tido…ekeke

Oklah hari nie nak cerita pasal Berita kat Harian Online tentang pasangan yang kena cekup di dalam surau. Ya Allah diorang nie tak takut betullah, kat rumah Allah pun boleh buat maksiat, apa nak jadilah?

PASANGAN remaja berani bercumbu di tempat terbuka di Taman Waterfront, Kuala Terengganu.  Sumber SINI

.

Continue reading “Taman rekreasi Terengganu Waterfront pangkalan maksiat”