Sekolah Bersama

Assalammualaikum, alhamdulillah lega rasanya bila anak-anak bersekolah sama sesi ni. takdelah kelam kabut semacam. ni anak-anak sekolah agama dan sekolah rendah sama sesi. Tapi terkilan jugalah tak dapat hantar Haziq gi Orentasi sekolah hari tu, semua ayah diorang handle, sebab time tu Baby Irfan admit hospital.

image

Nasiblah suami boleh uruskan macam-macam, dari hal rumah hinggalah ke hal urusan sekolah anak-anak. Kadang-kadang tu mak-mak je terlebih risau hehhehe.

Continue reading “Sekolah Bersama”