Teknik Panning Yang Tidak Menjadi

Salam, ok takkan nak publish gambar yang cantik-cantik gak kan, nak publish gak gambar yang tak lawa ni, biar kengkawan dapat kongsikan sedikit ilmu untuk saya pelajari, saya tau ramai kawan-kawan “menembak” saya yang tidak kedekut, layan gambar buruk┬áTeknik Panning Yang Tidak Menjadi HAHAHAHA *gelak kat diri sendiri*.

drift kereta

Gambar ni ambil time malam, so memang agak noise banyak, sejujurnya saya tidak suka mengambil gambar pada malam hari, sebab tak reti nak setting, walaupun rasanya dah ikut apa yang rakan-rakan ajar tapi still hasilnya tidak membanggakan, hhahaaa pelik tapi benar, sebab tu suka ambik gambar time siang je, malam? jangan harap ler nak bersungguh-sungguh nak terlentang kuak dada nak mengambil angle yang cun hahaha.

Continue reading “Teknik Panning Yang Tidak Menjadi”