Dulu Putih Sekarang Kuning – Grading Taekwondo

Salam, semalam Aiman Balik dari Kelas Taekwondo kemain seronok lagi jerit-jerit panggil ibu, duk tunjuk belt warna kuning yang baru dia dapat, agaknya semalam diorang grading Taekwondo kot tu yang dia dapat belt baru tu hihihii, seronok tau hantar anak belajar Seni Mempertahankan Diri ni, balik rumah je mesti dia tunjuk aksi yang dia belajar, memang mencuit hati hahaha.

Kelas Taekwondo

Gambar atas ni masa guna belt warna putih, cari muka siapa paling garang hahahhaa Aiman…Aiman…geli hati ibu dan ayah tengok gambar ni hihihi.

Continue reading “Dulu Putih Sekarang Kuning – Grading Taekwondo”

Aiman Di Kelas Taekwondo

Salam, now saya sangat addicted dengan Facebook Tadika aiman, selalu juga saya intai, sebab nak tengok aktiviti budak-budak tu, macam-macam juga aktiviti tadika Aiman buat, sebelum nie saya ada post tentang Vegetables Party, seronok tengok gambar Aiman dan kawan-kawan, terkini tengok gambar Aiman Di Kelas Taekwondo hehehe, comel-comel semua.

Kelas Taekwondo

kahkahkahkah gelak guling-guling tengok gambar nie semalam dengan en.hubby, tengok tu muka cecomel semua, cuba cari muka siapa paling ganas kahkahkah, adoiiiii lawakkk tengok Aiman ^_____^

Continue reading “Aiman Di Kelas Taekwondo”