Okeh Dah 5 Bulan 9kg

Salam, hari ini Baby Irfan Dah 5 Bulan 10 hari, menghitung waktu je ni nak bagi dia Solid Food, tak sabar rasanya hihihi, dan baru ini bawa Baby Irfan gi Klinik untuk mendapatkan Suntikan Imunisasi. Macam biasa klinik yang kami tuju adalah klinik Popular.

irfan

Menunggu giliran untuk berjumpa dengan Doktor, ramai pulak ibu bapa yang bawa anak untuk injection imunisasi pada hari ahad ni, ikutkan Baby Irfan kena pergi masa Hari Wesak hari tu tapi sebab cuti umum kan?, so kami pergi ahad tu.

Continue reading “Okeh Dah 5 Bulan 9kg”