Habis Pantang 44 Hari

Salam, hoorraayyy dah abis pantang 44 hari, rasa macam nak lompat bintang dia punya seronok tu hahaha, bosan juga pantang makan lama-lama ni, tekak ada je benda teringin nak makan, tapi pantang dengan mak sendiri ni cara moden, apa nak makan semua boleh makan, janji bukan makanan yang gatal-gatal atau berbisa, selebih dari tu lantaklah nak makan apa pun, takde halangan heheee. Nak bagi sihat badan, nak makan yang berkhasiat sebab anak menyusu susu ibu sepenuhnya.

food court jusco

tak menahan tengok, belanja tekak dengan Mee Sizzling hahaa

Tapi yang sedihnya Mak dan Adik dah balik kampung, dah takde orang tolong-tolong kat rumah ni, sunyi terus rumah ni, alahaiii rindu Mak….semalam dekat 50 kali kot Alang Irfan ni duk tanya “mana nenek”, “mana maksu”, sedihlah pula huhuhu

Continue reading “Habis Pantang 44 Hari”

Peneman Online

Salam, ehemmm sekejapnya masa berlalu, hari ini alhamdulillah dah masuk hari yang ke 20 saya berpantang. Nak online macam dulu pun agak payah sedikit sebabnya mood online sepenuhnya belum mari, mujur hari ni “terjarin” nak online. Yang bestnya dah ada Peneman Online hehee best~

SONY DSC

Seronok sambil online sambil cium gomol si kecil ni, siap boleh nyusukan si kecil sambil online, ohhh bestnyaaa ada peneman online yang cute ni, memang sporting betul, abang-abangnya bersekolah, mujurlah ada si kecil ni buat peneman, kalau tak confirm bosan duk rumah wuuwuuu~

Continue reading “Peneman Online”