Canggihnya Smartphone Itu

Salam, heeee keputusan pemenang samsung galaxy s2 dah pun diketahui, tahniah buat Cikgu Naman, anda sememangnya layak, 14 peserta yang dishortlistkan, alhamdulillah saya berada dalam kalangan tersebut dari beratus penyertaan hehe, thanks Beta.my dan Mynewshub.my kerana memilih entry saya, apa pun rezeki memihak kepada Cikgu Naman, penyertaan beliau sangat kreatif, tak sangka cikgu ni kreatif hehe, nak tau kreatif ke tidak klik je sini Memohon Smartphone Samsung Galaxy S II.

Saya cadangkan kepada rakan-rakan yang membaca entry ini, ambil sedikit masa untuk menonton video atas, video dari cikgu naman, lagu yang diubah dari lagu asal penyanyi Alif Satar yang bertajuk “Seperti Kamu”, tapi untuk lagu cikgu naman diatas saya beri tajuk sediri “Canggihnya Smartphone Itu” kehkehkeh.

Continue reading “Canggihnya Smartphone Itu”

Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..

Sekarang ni dah canggih sangat, macam-macam gadget ada, tapi aku sekarang berkenan sangat dengan Samsung Galaxy SII, baru ni jumpa dengan Mr.Krabs, dia cakap encik Beta.my dan Mynewshub nak bagi Samsung Galaxy SII tu, pheww apa lagi layan pengembaraan aku untuk mendapatkan Samsung Galaxy SII, sama ada aku dapat atau tak, hehehe…layannnnn

spongebob

Hari tu hujan lebat, Mr Krabs kesejukan, dia tak duk dalam air pun, keluar merayau-rayau, nasib baiklah jumpa dia, dialah yang bagitau beta.my nak bagi Samsung Galaxy SII tu.

Continue reading “Saya Nak Samsung Galaxy S II Sebab..”

Tweet Dan Menang Dengan Beta.My

Salam, baru sebentar tadi laman Beta.My telah dilancarkan, tahniah kepada mereka yang menjadi tulang belakang Beta.My , moga sukses selalu, untuk pengetahuan, Beta.My adalah sebuah laman blog informasi semasa yang dikendalikan oleh 2 orang penulis setakat entry ini dipublish.

betamy

Buat masa ini, laman Beta.My masih lagi dalam peringkat pembangunan, mungkin selepas ini lebih banyak post tentang teknologi semasa yang akan dikeluarkan.

tweet dan menang

So dengan ini sempena dengan pelancaran, Beta.My mengadakan Contest Tweet dan Menang, menarik bukan? cuma perlu tweet dan anda mungkin layak memenangi hadiah yang lumayan lagi menarik dari Beta.My dan sponser mereka seperti mynewshub dan denaihati.

Continue reading “Tweet Dan Menang Dengan Beta.My”