Bihun Tomyam Thai Dan Nasi Kuning

Salam, menu hujung minggu yang best, Bihun Tomyam Thai Dan Nasi Kuning, nak-nak pulak tengah berselera sekarang ni kan, apa je semua boleh masuk, cuma tak boleh nak makan banyak mesti rasa nak muntah, cukup ala kadar sahaja.

mihun tomyam thai

Bihun Tomyam Thai bukan saya yang masak heeee, saya tukang makan je, Bihun Tomyam Thai ni kami makan kat food court MidValley masa pergi ke Expo Mom & Baby 2012 Di MidValley semalam, perghh meleleh betul makan bihun ni, superbbbbb, tang pedas dan masam tu memang terbaik!.

Continue reading “Bihun Tomyam Thai Dan Nasi Kuning”