Shopping Complex Tak Mesra Bayi

Salam, dilema menyusukan anak bila berada diluar, tidak semua tempat yang kita pergi tu ada nursing room ataupun tempat duduk, nak menyusukan anak, lainlah kalau anak menyusu menggunakan botol susu tidak ada masalah rasanya, bagi je baby tu duk dalam stroller kan, yang ni menyusukan baby dengan susu ibu (direct feeding).

myirfan

Sambung tido setelah kekenyangan menyusu dalam kedai baju kuikuikui

Baru ni kami Shopping di *******, ala 5 minit je pun dari rumah ni, Baby Irfan menangis nak susu, sebelum tu dah bagi dia susu dulu time dalam kereta, maklum jelah Baby kan kuat menyusu, lagi baby boy memang tak berhenti ngempengnye hihihi.

Continue reading “Shopping Complex Tak Mesra Bayi”