Projek Diet Yanmie

Salam, banyak sebenarnya nak update ni, tapi ikut kerajinan hihihi plus since sekolah dah buka ni saya agak sibuk sedikit tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, ok nak update pasal projek terbaru saya, projek terbesar ni hehehe iaitu┬áProjek Diet Yanmie, mesti ada yang gelakkan saya ni sebab tak abis-abis diet, kurusnya tidak jugak -..-” (ingat senang ke nak diet nie??)

Projek Diet Yanmie

Klik kalau nak tengok Blog – Projek Diet YanMie

Insyaallah doakan saya berjaya dengan projek terbesar saya ini ye, sebenarnya blog diatas telah diwujudkan pada bulan septermber 2011 dengan menggunakan platform blogspot, dan saya baru sahaja memindahkan blog tersebut ke wordpress dengan menggunakan subdomain blog ini, sebab kurang reti nak guna blogspot (bukan berlagak, sebab dah lama tinggalkan blogspot).

Continue reading “Projek Diet Yanmie”