Atkins Diet Pilihanku #atkinsdietyanmie

Assalam, lama blog tak update lama tu jugalah happy manjang sampai lupa nak jaga pemakanan, jaga berat badan kehkehkeh, ni barulah orang kata kembali ke pangkal jalan hehee, alhamdulillah dah sedar diri semakin menggemuk, mula lah cuak nengok no kat penimbang, buat-buat nangis pun ada, takut..seram..seram takut penimbang pecah kalau naik hahaha.

berat turun denga atkins

Turun 8.4kg selama 70 hari, babai kepala 8, hai kepala 7 šŸ˜€

Ya ALLAH berat gila, balik dari bercuti di Kota Kinabalu baru sedar yang diri semakin membesar bagaikan dipam-pam, serius sedih gila, so ambil keputusan untuk buat diet,Ā Atkins Diet Pilihanku #atkinsdietyanmie kenapa pilih atkins diet? sebab Diet Kalori pernah buat tapi menakutkan sebab berat naik, susah nak turun, so try Atkins alhamdulillah serasi dengan badan dan gaya hidup.

Continue reading “Atkins Diet Pilihanku #atkinsdietyanmie”

Projek Diet Yanmie

Salam, banyak sebenarnya nak update ni, tapi ikut kerajinan hihihi plus since sekolah dah buka ni saya agak sibuk sedikit tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, ok nak update pasal projek terbaru saya, projek terbesar ni hehehe iaituĀ Projek Diet Yanmie, mesti ada yang gelakkan saya ni sebab tak abis-abis diet, kurusnya tidak jugak -..-” (ingat senang ke nak diet nie??)

Projek Diet Yanmie

Klik kalau nak tengok Blog – Projek Diet YanMie

Insyaallah doakan saya berjaya dengan projek terbesar saya ini ye, sebenarnya blog diatas telah diwujudkan pada bulan septermber 2011 dengan menggunakan platform blogspot, dan saya baru sahaja memindahkan blog tersebut ke wordpress dengan menggunakan subdomain blog ini, sebab kurang reti nak guna blogspot (bukan berlagak, sebab dah lama tinggalkan blogspot).

Continue reading “Projek Diet Yanmie”