Pemenang Top Comentator November menerima domain

Salam semua, hari nie nak lepaskan tanggungjawab yang agak besar jugak, sebenarnya bukannya mudah nak mengendalikan contest di blog, lagi2 yang memerlukan kita mengupdatenya setiap bulan, bukan apa takut terlupa dan terleka, so hari nie merupakan hari pertama untuk bulan december bermakna Monthly Contest Top 3 Commentators Yanmieonline dot com untuk bulan november sudahpun berakhir semalam.

top komentator bulan nov

Tahniah buat Suarapeople aka Ayie kerana berjaya menjadi Top Monthly Comentator dalam blog ini, bapak banyak komen ayie selama sebulan nie, tak larat nak balas…hahaha, halal ye ayie :), dah menang nie jangan pula tak datang dan tak berkomen lagi di sini :P, nanti berikan nama domain yang di inginkan dan DM ke akak di twitter, lagi cepat ayie bagi lagi cepat domain tu dapat :), (domain selama setahun) dan Banner 125×125 selama sebulan 🙂

Continue reading “Pemenang Top Comentator November menerima domain”

Blog Yanmieonline.com di review lagi

Salam semua, selamat menjamu selera..wah!! apa menu korang hari nie? mesti sedapkan…ekeke sebenanrya bukan nak cerita pasal menu lunch tapi nak cerita pasal Blog bertuah ini di review lagi untuk kali ke 3, serius Yan sangat happy 🙂

Yelah cuba bagitahu siapa yang tak happy bila blog korang di review? nak-nak pulak yang review blog tu memang minat betul dengan blog korang, setiap masa dan ketika dia stick je kat blog korang..ehehe *see perasan sudah!*

Continue reading “Blog Yanmieonline.com di review lagi”

Blog hijau ini di review

Salam untuk semua, selamat berhujung minggu. Hari nie nak cerita pasal blog hijau nie kena review. Thanks pada Daus dan Mus kerana sudi review blog Hijau ini

Terima kasih pada Daus kerana sudi review blog akak, tak sangka pulak blog akak boleh jadi pilihan daus untuk daus stick kat sini…hehehe, boleh baca entry Daus yang bertajuk 8 Senarai blog wordpress yang aku suka, boleh kata daus nie jugak antara pengomen tegar kat blog Yan nie. Thanks sekali lagi yea…teruskan setia dengan blog akak…nnnggee~~

Continue reading “Blog hijau ini di review”