Masalah Cache punca blog tidak feed

Salam semua, kalau korang perasan seharian blog ini nampak macam tak update blog sebabnya langsung tak boleh nak ping blog, kat dashboard blogger (blogspot) pun tak nampak entry terbaru blog ini sedangkan ada je entry yang di updatekan kat blog nie. mula-mula buka blog memang tak nampak entry latest tapi bila refresh baru nampak entry latest tu, tak ke pelik, so korang kalau ada masalah macam nie terus je refer dengan pihak hosting, insyaallah diorang boleh bantu 🙂

feed rss

Puas seharian mencari punca dan masalahnya tapi tak jumpa jugak, sampaikan minta tolong dengan Kulanz cara nak setel problem nie, kalau di lihat secara teknikalnya blog ini tidak mempunyai sebarang masalah themes ataupun script, malah themes ini valid CSS.

Kesian jugak dengan Kulanz bersusah payah membantu Yan, makasih Yea Lanz aka Sifuku, banyak membantu dalam flatform wordpress, sayang ko lanz, eh silap!! kang marah lak laki ku ngan bini mu kan…ehehe.

Continue reading “Masalah Cache punca blog tidak feed”