Macam-macam hal betul

yanmie 61

Salam, phewww mood blogging sudah mari sebab masalah blog sebelum ni alhamdulillah sedikit sebanyak dah dapat diatasi oleh saya sendiri kiikikikik, tahniah pada diri sendiri heheee, Macam-macam hal betul bila blog ada masalah, semuanya timbul lepas saya tukar themes blog. Memang saya tahu apabila menukar themes blog sedikit sebanyak akan menjejaskan […]

Tengah berjimat cermat untuk blog

yanmie 67

Salam semua, hari nie mood nak update blog down sangat sebabnya nak berjimat-jimat dengan bandwidth, tak taulah sempat ke tak sampai hujung bulan nie, kalau tak memang terkandas ler, hari nie baru 8hb tapi dah guna sebanyak 28GB+, cubalah korang bayangkan keadaan Yan sekarang nie macam mana, hehehe. Now Blog […]

Blog yang di Sampahkan

yanmie 40

Salam semua selamat petang, hari nie sungguhlah sibuk sangat mengadap lappy nie, dari semalam misi membantu en.hubby menyiapkan Project Paper dia. Now baru ada masa sedikit untuk buka blog, psstt!! thanks pada semua visitor blog Yan, setakat pukul 3 petang tadi unic Visitor di blog ini sudahpun mencecah 700 Unic […]

Re bloglist balik untuk dapatkan update blog Yanmie

yanmie 8

salam buat semua, maaf pada kawan-kawan yang tidak dapat update terkini dari blog yanmieonline.com. Ini kerana Yan sudah berpidah rumah dari Platform blogger ke Platform WordPress, so korang memang tidak akan dapat update terbaru dari blog Yan nie, sebab blog feed tidak sama Ini yang sekarang tertera dekat blog korang..last […]

Maaf atas kesulitan untuk mengakses blog ini

yanmie 10

Salam buat semua. Yan minta maaf kat korang atas kesulitan untuk mengakses laman blog ini, ini kerana seperti yang telah Yan pernah tulis dalam blog sebelum ini, Pihak Hosting akan melakukan kerja2 memformat server. Syukurlah blog ini telah pun selamat di backup, hehe..nasib baik takde posting yang hilang..kalau tak nangis […]

Subscribe US Now