Entry Ke 2002

Salam, hoyeahhh entry ini merupakan entry yang ke 2002, ikutkan entry dalam blog ni dah lebih daripada tu, sebab banyak entry lama-lama yang terpaksa saya buang, malu hehee, antaranya entry lama-lama masa saya mula blogging, entry gambar-gambar kahwin saya, mujur dah remove url so dah takde kat google cache heheee.

2002

Sedar tak sedar dah nak masuk 7 tahun rupanya bergelar seorang blogger, bermula dengan flatform wordpress percuma, kemudian frust sebab tak reti guna wordpress.com tu, saya beralih ke blog.com, tak best juga saya guna lifejournal, tak best gak saya bertukar ke blogspot, dan blogspot tu lama gak saya guna, bertahun-tahun, lepas tu saya beli domain sahaja tapi guna flatform blogspot.

Continue reading “Entry Ke 2002”

Entry Khas untuk Aiman

Salam semua selamat berhujung minggu, hari nie tak kemana sebabnya en.hubby keje, so lepak-lepak rumah sahaja layan TV sambil-sambil blogging depan TV dan macam biasa jadi cikgu kepada anak-anak. Petang nie online tumpang Meja belajar anak-anak…ehehe

Tetiba tadi Aiman ada permintaan, macam nie katanya :-

Aiman : “Ibu, boleh tak Amik gambar eyman tengah menulis?”

Ibu/Yan : “Ha..nak buat apa??”

Aiman : “Nak masuk dalam laptop ibu macam semalam tu” rujuk entry INI

Ibu/Yan : “Oh…abang nak masuk dalam blog ke?”

Aiman : “Haaa yeaaa…Aiman nak!!!” *dengan nada bersemangat*

.

Continue reading “Entry Khas untuk Aiman”

Blog sedang di Upgrade

Salam All…

untuk makluman anda semua

laman blog yanmieonline.com sedang dalam proses pengupgradean

harap Maaf atas segala kesulitan yang dialami

Dan untuk makluman jugak

blog ini tidak lagi menggunakan flatform dari blogger

malah telah berpindah terus ke flatform WordPress

Selamat tinggal untuk Blogger…hehehe

*barulah mencabar nk blogging…kikiki*

Hah…dan now Yan dh ada hosting sdiri dh..yeehaa~~

Note:

Mohon maaf untuk ruangan pengiklanan ditutup buat sementara

ini kerana Yan masih mencari template yg sesuai

insyallah dalam masa yang terdekat iklan anda akan dipasang semula

dan Yan akan mengganti masa yg tergendala tersebut

dengan lanjutan paparan iklan anda.

Segala kesulitan amatlah dikesali…sekian harap maklum!