Blueberry Cheesecake Untuk Birthday Girl

Salam, semalam kami ke Putrajaya ada sambutan majlis hari lahir anak buah sepupu suami, so saya ada buat Blueberry Cheesecake Untuk Birthday Girl, ini kali pertama saya buat kek harijadi hihihihi, biasa kek untuk buat makan je, ok layan gambar hikhik.

Blueberry Cheesecake

hihihi comel tak?, saya bab decoration memanglah tersangat tak reti, hias ikut kreativiti aje ler, nak fancy2 tak reti, buat macam kat atas tu pun kemain lagi saya puas hehehee.

Continue reading “Blueberry Cheesecake Untuk Birthday Girl”

Blueberry Cheesecake

Salam, tengah malam tadi bakar 2 biji Blueberry Cheesecake, yang kat bawah ni untuk myhero-hero makan, lagi satu tu untuk birthday girl petang nanti, ni untuk makan-makan takdelah hias cecantik, takde masa, sakit perut ya amat sob..sob.., layan Blueberry Cheesecake nnggee~

Blueberry Cheesecake

Stok blurberry dan strawberry banyak dalam peti tu, memang saje plan beli banyak, bakar 2 bijik blueberry cheesecake ni sebab nak tau rasa kek lagi satu tu, yelah kan nak bagi buat birthday, so kek tu tak boleh ler nak rasa-rasa takkan nak cuit pulak kek tu kan? hahaa, sudahnya saya bancuh banyak-banyak anggaran untuk dapatkan lagi satu untuk myhero-hero disamping tu dapat rasa kek tu, yelah takut tak sedap kan heheee.

Continue reading “Blueberry Cheesecake”