6K sehari, 1403 sejam, 397 Useronline

yanmie 99

Salam semua, semalam teruja tengok trafik blog ini, untuk pertama kalinya mendapat trafik sebanyak 6k++ sehari. sebelum ini blog ini pernah jugak memperoleh trafik harian sebanyak 5K++ sehari, adalah dalam 2-3 kali jugak.Alhamdulillah rezeki buffered pun datang dan terus datang, terima kasih buat semua yang singgah ke blog ini. Biasa […]

Laporan Trafik Yanmieonline Bulan Oktober

yanmie 61

Salam semua, semalam dah nampak ada keywords yang masuk duk cari laporan trafik bulanan blog ini, siapakah itu?? cepat ngaku!! hahaa nampaknya ada yang nak tahu kot laporan terkini trafik blog ini kan *cewah!! perasan*, tapi tu ler trafik tak sekencang orang lain tapi alhamdulillah syukur sangat dengan apa yang […]

Status Nuffnang jadi Ordinary!

yanmie 72

Salam semua, hari nie bangun pagi punyelah bersemangat nak buka dashboard nuffnang pasal nak tengok income buffered, tapi ada benda yang nampak pelik, siap gosok-gosok mata tengok betul ke apa yang terjadi dengan dashboard nuffnangku ini! tengok gambar bawah. See nampak tak status tu jadi ordinary?? income buffered pun dah […]

Dapat buffered Nuffnang yang ke 22

yanmie 29

Salam buat semua, tadi cek income buffered xpax yang menggedik kat blog nie, saje nak tau dah berapa banyak dia kumpul..hehe, sekali tu tengok ada lagi buffered yang baru masuk pagi td iaitu ads Time Is Love aka Titus *buat-buat terkejut tadi..hehee* Drag gambar ke New Tab untuk Pemandangan yang […]

Buffered Nuffnang yang penuh kontroversi

yanmie 52

Salam semua, sejak akhir-akhir ini ramai yang menanyakan Yan diruangan Shoutbox Yan. Pertanyaan yang macam kat  bawah ini:- “Hai Yan, xpax tu buffered ke? dengar-dengar orang kata kalau pasang yang hijau nie nanti tak boleh dapat buffered, betul ke xpax tu buffered Yan??” Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan […]

Subscribe US Now