Buffet Ramadhan 2010

Salam semua, ramadan tiba tak lama lagi, pastinya ramai yang ingin mengambil kesempatan untuk berbuka di hotel-hotel tak kira berapa bintang pun yang pasti kat Hotel, betul tak?? yang paling best kalau syarikat tempat kerja buat sesi berbuka di Hotel..pergh!! naik lemak jadiknye sebab boleh kata tetiap minggu layan menu hotel aje. *aku lah nie dulu…keje opis orang kaya*

Google Images

Teringat zaman-zaman Yan bekerja dulu, Syarikat tempat Yan bekerja dulu memang banyak berurusan dengan syarikat-syarikat besar terutamanya Telekom Malaysia, KTMB, Fiberail, Gamuda dan banyak lagi…korang agak-agak dulu yang keje company apa?? so memang company tempat keje Yan dulu memang rajin buat makan-makan terutamanya time bulan puasa, tiap2 minggu berbuka kat hotel, masih ingat lagi menu kat hotel concorde, hotel Grand Blue Wave, De’Palma, Hotel Mines. Ya rabbi…sangat best, marbeles!!

Continue reading “Buffet Ramadhan 2010”