Selongkar Beg Aiman

Salam semua, adess sebenarnya nak update dari pagi tadi lagi, tapi line streamyx nie macam dengki je kat Yan, ok tanpa membuang masa, ekeke *macam lah ada yang menanti update dari blog nie* jom kita selongkar beg sekolah Aiman, tengok ada apa kat dalam begnya.

beg sekolah

Comel tak Beg sekolah Aiman tu, actually Aiman ada beg sekolah yang lain (Beg Ben10). tapi disebabkan cikgu Aiman nak budak-budak guna beg tu, makanya beg yang sedia ada cuma guna untuk hari Rabu je, coz nak buh baju taekwondonya, beg atas tu cuma boleh letak communication book dan apa-apa aje yang related dengan pelajaran kat tadika.

Continue reading “Selongkar Beg Aiman”