HIDUP SEORANG BLOGGER

Salam semua, cabaran hidup seorang blogger ada pahit, masam dan jugak manisnya. Yan start blogging 29.12.2006 bermula dengan flatform wordpress.com tetapi di sebabkan tak berapa reti nak guna wordpress.com Yan beralih ke blog.com tak puas hati dengan blog.com Yan beralih pulak ke livejournal.com dan masih jugak tak puas hati tu sehinggalah Yan blogging menggunakan blogspot. memang time nie yang meletop2 pun adalah flatform blogger iaitu blogspot.

dulu2 zaman Yan blogging tu memang tak ramai lagi yang berbelog tak macam sekarang bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan. dulu nak cari tutorial pun memang susah, pening jugak encik google cari, selalu tutorial yang Yan jumpa mengarah ke blog-blog jiran kita di indonesia, tapi takpe masih faham lagi…hidup seorang blogger tak macam sekarang blog tutorial berlambak, memang mudah sangat! google aje terus jumpa page kawan-kawan kita.

Continue reading “HIDUP SEORANG BLOGGER”