Kurang ajar persoal tentang puasa di Facebook

Salam semua, baru kejap tadi chat dengan kawan dan dia ada forwadkan pasal ada orang yang persoalkan tentang puasa di facebook, terkejut jugak Yan dapat email tu tadi, adakah patut dipersoalkan dan dicaci tentang ibadah puasa?? Ya Allah ampunkan lah mereka, mudahan mereka cepat-cepat bertaubat…Amin.

So cekidau email yang Yan terima, pengajaran buat semua agar jangan tulis ikut suka hati, fikirkan sensitiviti orang lain, yang dipersoalkan tu pasal agama, siapa (umat islam) yang tak marah bila hal-hal macam ini di persoal?? cekkidaut ok!

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas

Kalau korang perhatikan dalam dashboard atas nama orang tu Salleh Gregor Samsa dan alamat blog budak tu ialah www.bintangkertas.blogspot.com dan┬ábintang-hijau-dadu.blogspot.com tapi dia dah delete, takut agaknye…dan akaun facebook pun dah didelete sama.

Continue reading “Kurang ajar persoal tentang puasa di Facebook”