Cuti Sekolah Ke Cameron Highland Lagi Lah Kita

Assalam, Ke Cameron Highland Lagi Lah Kita cuti sekolah ni hihihi, sesekali pergi tempat mendamaikan macam ni, jauh dari bunyi hiruk pikuk bandar, selalu bercuti pergi tempat yang anak-anak boleh enjoy, kali ni kasik can lah kat mak pak plak ye anak-anak, mak pak pun nak juga bercuti hahaha, sesekali bawa gi sini dan sebenarnya takde idea juga nak bawa kemana, plan asal nak bawa gi Langkawi sambil bawa Mak ayah jenjalan kat Langkawi, tapi plan tukar sebab tetiba time nak beli tiket flight tu harga 2kali ganda naik, bayangkan dekat 4k harga untuk kami pergi balik 4 dewasa, 4 kanak2, rasa macam tak berbaloi hahaa. InsyaALLAH next time lah, last pergi masa anak 2, sekarang anak dah bertambah lagi 2 hehee

Ok, jadi kami decide ke Cameron Highland jelah bawa sekali mak ayah jenjalan, lagipun dorang dah nak balik Sabah time ni, jadi bawa lah kesini, dulu Mak hakak dah pernah sampai sini, cuma ayah jelah tak pernah sampai, sajelah nak bagi dorang sejuk-sejuk sini hahha, tapi kebetulan time gi sini cuaca sejuk-sejuk hujan renyai hahaha, kesian dorang kesejukan hihihi.  Continue reading “Cuti Sekolah Ke Cameron Highland Lagi Lah Kita”