Projek Diet Yanmie

Salam, banyak sebenarnya nak update ni, tapi ikut kerajinan hihihi plus since sekolah dah buka ni saya agak sibuk sedikit tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, ok nak update pasal projek terbaru saya, projek terbesar ni hehehe iaitu Projek Diet Yanmie, mesti ada yang gelakkan saya ni sebab tak abis-abis diet, kurusnya tidak jugak -..-” (ingat senang ke nak diet nie??)

Projek Diet Yanmie

Klik kalau nak tengok Blog – Projek Diet YanMie

Insyaallah doakan saya berjaya dengan projek terbesar saya ini ye, sebenarnya blog diatas telah diwujudkan pada bulan septermber 2011 dengan menggunakan platform blogspot, dan saya baru sahaja memindahkan blog tersebut ke wordpress dengan menggunakan subdomain blog ini, sebab kurang reti nak guna blogspot (bukan berlagak, sebab dah lama tinggalkan blogspot).

Continue reading “Projek Diet Yanmie”

Diet Atkins

Salam semua, hari ini adalah hari pertama Yan mengamalkan diet jenis diet atkins. mudahan dipermudahkan bagi Yan untuk melakukan diet atkins ini. sebabnya sebelum nie dah pernah pun buat atkins diet nie tapi cuma boleh bertahan selama 4-5 hari sahaja, mana tidaknya disiplin tu tak kuat, asyik goyah aje. Insyallah kali ini akan Yan buat dengan cara yang betul dan berdisiplin, amin…you can do it Yanmie!!

Google Images

Sekarang ini Yan dalam tempoh Induction 2 minggu untuk diet atkins nie, dalam tempoh dua minggu nie hanya 20g carb sahaja yang diperlukan.

Continue reading “Diet Atkins”

Tips Sederhana turunkan berat badan

Salam semua, barang yang dinanti-nanti dah pun sampai minggu lepas lagi, Yan ada order SIY kat Siyonlineshop.com. Sebelum nie memang Yan mengambil produk SIY nie, cuma Yan skip 2-3 bulan kot sebab memang tak lalu nak makan apa-apa jenis produk untuk menurunkan berat badan. Ehek…ikut mood sebenarnya 🙂

Produk SIY dan Sabun Bionik aka Sabun Kurus

Nak tahu sabun untuk kurus pun ada jugak, Yan baru guna 1 ketul je, setakat ini memang nampak lah jugak hasilnya sikit-sikit dimana selulit kat peha nie ada perubahan mengecil sedikit, yelah better ada daripada takde perubahan kan 🙂 harga pun tak mahal, murah aje…ada sesiapa nak??

Continue reading “Tips Sederhana turunkan berat badan”