Daftar Perniagaan/Syarikat Di SSM

Assalammualaikum, Ya Rabbi punyalah sibuk sampai lupa terus kat blog ni hahahhaa, adeiii!!!, inilah akibatnya bila dah terlalu fokus meniaga kekekekke, takpe blog ni hobi aje. Walaupun tak update, tapi alhamdulillah segala-galanya tentang blog ni maintain, cewahhh hihihi, apa susah keyword evergreen kan ada ^_^

ssm plaza alam sentral

Panjang pulak Mukadimah hihihi, nak ceritanya tentang Daftar Perniagaan/Syarikat Di SSM , Alhamdulillah ALLAH bukakan pintu hati dan rezeki untuk berniaga, jadinya setelah 2 bulan kot berniaga secara online ni, dan sambutan sangat memberangsangkan, serta dapat sokongan dari en.suami, makanya minggu lepas en.suami temankan saya ke SSM di Plaza Alam Sentral untuk membuka Daftar Perniagaan Syarikat.

Continue reading “Daftar Perniagaan/Syarikat Di SSM”