Cara Hilangkan Pijar Cili Di Tangan

Salam, nak blogging pun mood ke laut, mana tidaknya tangan pijar cili pulak sob..sob…ni gara-gara mengasingkan biji cili padi huhuhu..taubat terus rasa tak nak pegang cili *ok nangis*, dari semalam lagi rasa pijar ni tak hilang-hilang, jadi mari bantu saya macam mana┬áCara Hilangkan Pijar Cili Di Tangan.

tomyam berkrim

Ada juga saya google cara hilangkan pijar cili tu, tapi 1 pun tidak membantu heemmmm, maybe saya buat terlalu cepat kot, nanti nak try buat lagi sampai pijar ni hilang..uwaaaa tak menahan, kedua-dua belah tangan pulak tu uhukkk -..-“

Continue reading “Cara Hilangkan Pijar Cili Di Tangan”