Anak Demam Campak – Cara Merawat Demam Campak

Salam, Anak Demam Campak РCara Merawat Demam Campak, ingat lagi tak sebelum ni saya entry Baby Irfan Pertama Kali Demam РAdmit Hospital, rupanya Baby Irfan Demam Campak, bukan setakat demam panas biasa, tapi hari ini alhamdulillah Baby Irfan dah sembuh sepenuhnya, merah-merah dibadan dah pun hilang, lega rasanya. So Ibu dah tak perlu nak berpantang hihihi, ni sebab Baby Irfan menyusu susu ibu, so makan kena berpantang, tak boleh makan makanan yang gatal.

anak demam campak

Tengoklah banyakkan ruam campak kat badannya, keseluruhan badan merah, sampai ke alat sulitnya, memang kesian, Baby Irfan tak selesa, merengek 24jam, dan 24jam tu jugalah harus berkepit dengan Ibu, taknak kat sapa-sapa langsung, hinggalah sekarang alhamdulillah dah sembuh pun masih nak kat ibu lagi, hemmm…adakah disebabkan dapat layanan istimewa sebelum ini terus menerus nak kat ibu saja??

Continue reading “Anak Demam Campak – Cara Merawat Demam Campak”