201K Impression untuk yanmieonline.com?

Salam semua, lama rasanya tak masuk ke google webmaster tools, masuk-masuk je terkejut tengok page impression untuk blog ini melalui search queries google untuk sebulan, start dari 19 Jun 2010 sehingga 19 Jul 2010, satu peningkatan yang amat memberangsangkan buat blog ini. Terima kasih pada encik google kerana rajin mengindex entry dari blog ini.

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang indah 🙂

Dan terima kasih buat pengunjung-pengunjung blog ini. tanpa korang semua jugak tak mungkin blog ini mencapai prestasi seperti di atas 🙂

Nota Yanmie : Kalau jelah jumlah impression tu boleh tukar dengan duit kan best! yan bagi sorang Rm 1…ehehe 🙂

Tips Agar terindex di Search Engine

Salam semua, tadi Yan ada terima email pertanyaan dari seseorang, bertanyakan pasal macam mana caranya agar terindex di Search Engine. Hem kerut dahi kejap sebanya Yan bukanlah pakar di dalam bidang ini, tetapi sekadar perkongsihan apa yang pernah Yan lakukan keatas semua blog Yan dulu-dulu.

Ehek..perlukah aku dedahkan siapa penghantar email ini?? hahaha..ampun tuanku 🙂

.

Continue reading “Tips Agar terindex di Search Engine”