Western Union Gold Card – Cashout Google Adsense

Salam, Macam biasa setiap hujung bulan saya akan ke Pejabat Pos untuk urusan Cashout Google Adsense menggunakan Western Union. Disebabkan setiap bulan asyik muka saya aje yang akak tu jumpa, so dia dengan baik hati kata saya layak untuk mendapatkan Western Union Gold Card, percuma je tak perlu bayar.

western union gold card

Ohhh baiknya hati akak tu kan, siap mengofferkan diri tolong buatkan, saya pun tak berapa nak tahu sangat fungsi Western Union Gold Card ni, orang nak buatkan kita ambil jeler hihihi, dan katanya lepas ni mungkin urusan Western Union akan menggunakan kad.

Continue reading “Western Union Gold Card – Cashout Google Adsense”

Cashout Google Adsense

Salam semua, syukur alhamdulillah, Yan baru sahaja balik dari Pejabat Pos Bandar  Bukit Tinggi Klang untuk membawa keluar pendapatan dari google adsense, berdebar-debar pun ada..HAHAHA sebab cashier Pejabat Pos tu macam lama sikit nak proses, maklumlah jumlah yang diterima agak lumayan sedikit berbanding duit iklan-iklan yang pernah Yan dapat sebelum ini bagi pendapatan sebulan.

google adsense

Sudah pastinya cashier tu nak pastikan semuanya betul barulah dia nak bagi duit tu kan, hehehe, dan alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, duit pendapatan adsense secara cash diberikan, tak tunggu lama lepastu terus je masukkan dalam bank…ehehe, alhamdulillah rezeki.

Continue reading “Cashout Google Adsense”