Akhirnya aku klik cashout di akaun nuffnang

Salam semua, rasanya dah lama tak cashout duit nuffnang, bukan tak mampu untuk cashout cuma malas, takde hati nak cashout sebab jumlah yang ciput je, kalau cashout pun tak rasa apa..ehehe, so hari nie tergerak rasa nak cashout sebab rasa macam dah lama sangat tak cashout duit nuffnang nie, itu pun fikir banyak kali nak cashout ke tak? hahaha maklumlah masih still ciput lagi.

cashout nuffnang

Belum layak bergelar blogger jutawan 😛

Malas nak sensor-sensor sebenarnya, takut orang persoal berapa banyak yang di cashout, hahaha (berani tu tunjuk) jangan LHDN dapat hidu sudah, tapi ini pun sikit je, banyak lagi keje LHDN…ekekee, tapi apa pun sikit ke banyak ke kena declare jugak pendapatan kat LHDN tu. amacam korang dah declare belum??

Continue reading “Akhirnya aku klik cashout di akaun nuffnang”